۳۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۲

مدیرکل امور بانوان و خانواده استان مرکزی:

یک پنجم زنان‌استان‌مرکزی از بیماری‌های مزمن رنج می‌برند

یک پنجم زنان‌استان‌مرکزی از بیماری‌های مزمن رنج می‌برند

اراک-مدیرکل دفتر امور بانوان وخانواده استانداری مرکزی گفت: ۲۰درصد زنان بالای ۱۵سال استان، حداقل با یک بیماری مزمن درگیرند و آمار ابتلای زنان این استان به بیماری های مزمن غیرواگیر بالا است.

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا فرجی پیش از ظهر یکشنبه در کارگروه زنان و خانواده استان مرکزی در اراک اظهار داشت: افزایش اشتغال در زنان و وجود مشغله فراوان در این قشر به سبب کار در داخل و بیرون از خانه، سبب شده مساله سلامت این قشر از جامعه در حاشیه قرار گیرد و کمتر به سلامت خود توجه داشته باشند.

وی افزود: زنان قشر مهم و نیمی از جامعه ما هستند که صحت و سلامتشان به دلیل نقش های تاثیرگذار از جمله تربیت فرزندان، اهمیت زیادی دارد و نباید مورد بی توجهی و غفلت قرار گیرد.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی بیان کرد: طرح غربالگری سرطان سینه در زنان شاغل اراک انجام شده و این طرح باید در مورد سایر بیماری ها و همچنین سایر اقشار زنان از جمله زنان خانه دار، زنان روستایی و... ترویج و گسترش یابد.

فرجی تصریح کرد: جامعه بانوان استان نیازمند آن است که آگاهی و اطلاعاتش در زمینه سبک زندگی سالم و سلامت جسمی و روحی و امور مرتبط با سلامت از جمله تغذیه افزایش یابد و این امر در گرو انجام برنامه های مداوم آموزش و آگاهی بخشی است.

سمن ها نقش موثر در آموزش های خودمراقبتی به زنان دارند

معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی نیز در این نشست گفت: سازمان های مردمی و سمن های مرتبط در مسیر افزایش و ارتقای سلامت زنان و آموزش های خودمراقبتی در استان مرکزی نقش مهمی دارند.

شکرالله حسن بیگی بیان کرد: با توجه به آمارها ۲۰درصد از زنان استان مرکزی دچار یک یا چند بیماری مزمن هستند که این مشکل ضرورت تهیه شناسنامه سلامت زنان را دوچندان می کند.

وی افزود: این طرح باید در سطح استان و با رویکرد پوشش تمامی زنان شهری و روستایی انجام شده تا ارزیابی دقیقی از وضعیت سلامت بانوان در استان مرکزی انجام پذیرد.

وجود ۵۴۰ پرونده سرطان سینه در انجمن بیماران سرطانی استان مرکزی

مدیرعامل انجمن بیماران سرطانی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: در غربالگری ای که از یک هزار زن شاغل اراک انجام شد ۹مورد دچار سرطان تشخیص داده شدند و ۶۶۰ مورد نیز مشکل وجود غده چربی و کیست داشتند و تنها ۳۳۱ مورد از زنان بررسی شده فاقد هر گونه مشکلی از نظر سرطان سینه بودند.

احمد قربانی افزود: دو هزار و ۵۰۰ پرونده بیماران سرطانی استان مرکزی در این انجمن موجود است که ۵۴۱ پرونده از مجموع این پرونده ها مربوط به سرطان سینه در زنان است.

وی خاطرنشان ساخت: این آمار ابتلا به سرطان سینه و این تعداد پرونده بیانگر آن است که باید تمهیدات پیشگیرانه در این راستا اندیشیده شود و آگاهی بخشی در مورد سبک زندگی سالم تاثیر به سزایی خواهد داشت.

کد خبر 3689890

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha